Ακολουθούν τα νέα χαρακτηριστικά του MediSign που έχουν προγραμματιστεί για υλοποίηση σε επόμενες εκδόσεις:


I. Βασικές λειτουργίες για όλους τους χρήστες

 1. Two-factor Authentication (2FA): Δυνατότητα για ακόμα ασφαλέστερη σύνδεση του χρήστη με προσθήκη Two-factor Authentication.

II. Ηλεκτρονικός φάκελος ασθενούς (EHR)

 1. Στο Ατομικό αναμνηστικό θα υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης Φαρμακευτικής αγωγής και Χειρουργικών επεμβάσεων που έχει υποβληθεί ο ασθενής
 2. Στο Γυναικολογικό αναμνηστικό και στην ενότητα Συνήθειες και τρόπος ζωής θα υπάρχει η δυνατότητα να ορίζει ο χρήστης custom παραμέτρους που θέλει να παρακολουθεί.
 3. Εμβόλια: πρόγραμμα εμβολιασμών και σχετική διαχείριση
 4. Σε κάθε Επίσκεψη ή Ιατρική πράξη θα υπάρχει η δυνατότητα να ορίζει ο χρήστης custom παραμέτρους που θέλει να παρακολουθεί.
 5. Σύνταξη και εκτύπωση εγγράφων όπως Συνταγή, Παραπεμπτικό, Γνωμάτευση, Πρακτικό Χειρουργείου όλα βασισμένα σε templates για εξοικονόμηση χρόνου.
 6. Έγγραφα που βασίζονται σε καθιερωμένα πρότυπα (π.χ. HIPAA forms, SOAP notes, κ.λπ.) για την τεκμηρίωση και την επικοινωνία στην κλινική πράξη.
 7. Διάφορες Checklists για Επαγγελματίες Υγείας, για παράδειγμα, “μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν ασθενή για να συμπληρώσει λεπτομέρειες πριν από το ραντεβού του”.
 8. Δυνατότητα διαχείρισης της χρησιμοποιούμενης Ιατρικής ονοματολογίας (παθήσεις, αλλεργίες κλπ)

III. Γραμματεία – Ραντεβού

 1. Υπενθύμιση ραντεβού: Το σύστημα θα στέλνει email στους ασθενείς για να υπενθυμίζει έγκαιρα τα ραντεβού τους.
 2. Συγχρονισμός (sync) με το Google Calendar.

IV. Τιμολόγηση και myDATA

 1. Templates για αποδείξεις και τιμολόγια: Περισσότερη ευελιξία στη σχεδίαση της απόδειξης ή του τιμολογίου και προσθήκη γραφικών (logo).

V. Διαχείριση λογαριασμού

 1. Δωρεάν μήνες: συστήστε το MediSign και κερδίστε δωρεάν μήνες
 2. Μαζική εισαγωγή ασθενών από Excel αρχείο