To MediSign προσφέρει Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση ΗΔΙΚΑ χρησιμοποιώντας το Easis API

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το MediSign παρέχει πλέον Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση ΗΔΙΚΑ, σύμφωνα με το αίτημα πολλών χρηστών του.

Εργαστήκαμε εντατικά για μήνες για να μπορείτε να έχετε Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση ΗΔΙΚΑ μέσα από το γνώριμο περιβάλλον του MediSign, που, προς μεγάλη μας τιμή, χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Χρησιμοποιήσαμε το πολυδύναμο Framework Easis για να έχετε πρόσβαση στην Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση ΗΔΙΚΑ κατευθείαν από την καρτέλα του Ασθενούς σας.

Το Easis ξεκίνησε ως η Διπλωματική Εργασία του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού κ. Νικόλαου Κυριακούλη και εξελίχθηκε σε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης για Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση ΗΔΙΚΑ.

Έτσι πλέον το MediSign σας προσφέρει:

Ταχύτητα αναζήτησης: Αναζητήστε φάρμακα, εξετάσεις και διαγνώσεις ταχύτατα, χωρίς τις συχνές καθυστερήσεις.

Αγαπημένα με ένα κλικ: Αποθηκεύστε στα Αγαπημένα σας και αντιγράψτε άμεσα τις Συνταγές και τα Παραπεμπτικά που χρησιμοποιείτε συχνά, με δυνατότητα εύκολης τροποποίησης.

Ευελιξία χωρίς περιορισμούς: Αντιγράψτε άμεσα ή αποθηκεύστε στα Αγαπημένα σας οποιαδήποτε Συνταγή ή Παραπεμπτικό, ανεξαρτήτως του ιατρού ή του ασθενούς.

Πολλαπλές καρτέλες: Διαχειριστείτε πολλές διαδικασίες ταυτόχρονα και επωφεληθείτε από την εύκολη αναζήτηση Συνταγών/Παραπεμπτικών και παρακολούθηση του Ιστορικού των ασθενών σας.

Σύνδεση από παντού: Χρησιμοποιήστε το σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα (π.χ. ιατρός και γραμματέας), ακόμα και από το smartphone σας.

Χωρίς εγκατάσταση: Συνδεθείτε άμεσα μέσω browser, μέσα από το γνώριμο περιβάλλον του MediSign, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή σας.

Ασφάλεια: Συνταγογραφήστε άφοβα, καθώς δεν αποθηκεύονται πουθενά τα δεδομένα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης ΗΔΙΚΑ.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές υπηρεσίες που εξοικονομούν χρόνο και χρήματα στην καθημερινή εργασία στο Ιατρείο σας!

Αναλυτικές πληροφορίες και εύχρηστο οδηγό θα βρείτε εδώ!